Mancaruri cu legume

Reteta Pirjoale de fasole

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se trece prin sita fasolea, se amesteca cu ceapa taiata marunt, piinea muiata in apa sau lapte, bine stoarsa, ou, sare si piper. Se fac pirjoale, se d

ingrediente

   250 g fasole alba fiarta
   250 g miez de franzela
   1 ceapa
   sare
   piper
   1 ou
   150 g untdelemn
   1 lingura faina

mod de preparare

Se trece prin sita fasolea, se amesteca cu ceapa taiata marunt, piinea muiata in apa sau lapte, bine stoarsa, ou, sare si piper. Se fac pirjoale, se dau prin faina si se rumenesc in untdelemn.
Incearca si Dovleac prajit cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Pirjoale de fasole" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.