Mancaruri cu legume

Reteta Pui cu fasole MONTIGNAC

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 
COMANCIANU_26513 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala puiul si se codimenteaza. Se curata ceapa, se taie in bucati mari si se umple puiul cu ea. Se pune intr-o cratita si se umple 1/2 cu apa. Se

ingrediente

   1 pui mediu
   o ceapa
   400g fasole verde
   400g fasole galbena
   o legatura marar
   2 ardei iuti
   suc de rosii
   bulion
   praf de usturoi
   sare
   piper
   dafin
   cimbru

mod de preparare

Se spala puiul si se codimenteaza. Se curata ceapa, se taie in bucati mari si se umple puiul cu ea. Se pune intr-o cratita si se umple 1/2 cu apa. Se da la cuptor 1 h. Se scoate, se intoarce puiul pe cealalta parte si se adauga fasolea verde si galbena (indiferent daca este congelata sau proaspata), mararul si ardeii iuti taiati marunt, praful de usturoi si se baga din nou la cuptor timp de 1h. Apoi se scoate, se intoarce din nou puiul si se adauga suc de rosii si bulion. Se mai lasa la cuptor 15 min sa scada.
Se poate servi cu cascaval ras sau cu smantana.
Incearca si Morcovi dietetici
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu fasole MONTIGNAC" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite