Aceasta reteta cu soia se prepara foarte usor. Este o mancare ide post pentru care aveti nevoie de soia, ghimbir, verdeata si supa de legume.
Aceasta reteta de snitel de soia se prepara foarte usor. Este o mancare de post pentru care se curata ardeiul, o treime se taie fasii, iar restul rondele. Se decojesc si se toaca marunt ghimbirul si usturoiul. Se toaca marunt patrunjelul verde. Se paseaza ardeiul iute tocat cu ghimbir, usturoi si patrunjel, adaugand un strop de apa. Se fierb snitelele de soia in supa de legume, apoi se taie bucati. Se lasa la scurs, apoi se incinge uleiul si se prajesc putin snitelele, se adauga pasta de ardei si se calesc impreuna cca 1 minut. Se adauga unt de arahide si lapte de cocos, apoi supa de la fiert si se lasa sa dea intr-un clocot. Se sareaza si se serveste.
Snitelul de soia cu ghimbir se serveste cu fasii de ardei si frunze de patrunjel, alaturi de o garnitura de orez.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeEste una din cele mai bune salate de cartofi, perfecta si calda si rece! Mi-a placut enorm, este o salata usoara pentru...
Salata de cartofi noi cu iaurtIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii