Mancaruri cu legume

Reteta SPANAC A LA COMTESSE

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Spanacul se fierbe in apa cu putina sare, se scurge si se toaca marunt. Ouale se fierb tare. Intr-un vas, galbenusurile se freaca spuma cu untul. Span

ingrediente

   Spanac 1kg
   4 oua
   unt 50gr
   1 cana supa de carne
   1 paharel de vin alb
   scortisoara 1gr
   sare 15gr

mod de preparare

Spanacul se fierbe in apa cu putina sare, se scurge si se toaca marunt. Ouale se fierb tare. Intr-un vas, galbenusurile se freaca spuma cu untul. Spanacul se pune intr-o cratita cu supa de carne si sare. Se fierbe 5 minute la foc mic si se adauga crema de ou. Se continua fierberea si se adauga la sfarsit scortisoara si vinul. Cand mancarea nu mai are sos, se ia cratita de pe foc si se rastoarna spanacul pe un platou. Se inconjoara spanacul cu felii de albus subtiri si se serveste imediat.

Incearca si Salata de fasole cu morcov
Daca ti-a placut reteta noastra "SPANAC A LA COMTESSE" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.