Mancaruri cu legume

Reteta Spanac italian

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se spala spanacul si se pune taiat fasii intr-o cratita cu doua linguri de unt, apa calda, sare si doua linguri de smantana.
Se scade la foc mic si se

ingrediente

   1 kg spanac
   1/2 creier de porc
   100g cascaval ras
   2 lg unt
   1 lg faina
   1 pahar smantana
   2 oua
   sare
   1 ceasca cu ulei
   piper

mod de preparare

Se spala spanacul si se pune taiat fasii intr-o cratita cu doua linguri de unt, apa calda, sare si doua linguri de smantana.


Se scade la foc mic si se rade cascavalul deasupra. Se adauga creierul fiert un sfert de ora in apa cu sare se mai adauga sare si se zdrobeste totul cu furculita.


Pasta obtinuta se amesteca cu doua oua batute spuma si cu putin piper macinat.


Se ia cu lingurita din amestec si se prajesc in ulei chiftelute mici, care se servesc fierbinti
Alte retete cu spanac





Ciorba cu spanac


Spanac


Budinca cu spanac
Incearca si Sarmale cu crupe de porumb (porumb macinat)
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac italian" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.