Mancaruri cu legume

Reteta Spanac romanesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata spanacul frunza cu frunza, se spala in mai multe ape, dupa care se fierbe cinci minute in apa cu sare, care clocoteste.
Il scurgem bine de t

ingrediente

   1 kg spanac
   1 ceasca de lapte
   sare
   2 linguri de unt
   usturoi
   faina

mod de preparare

Se curata spanacul frunza cu frunza, se spala in mai multe ape, dupa care se fierbe cinci minute in apa cu sare, care clocoteste.


Il scurgem bine de tot apoi se toaca marunt cu lama unui cutit ascutit.


Se pune intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt si se acopera cu o ceasca de lapte in care s-a desfacut putina faina.


Adaugam si sare, dupa gust. Se fierbe o jumatate de ora, apoi se adauga putin usturoi tocat si se mai lasa cinci minute sa fiarba impreuna cu


spanacul.



Alte retete





Salata cu spanac


Ciorba de spanac


Pui cu spanac
Incearca si Vinete coapte cu branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac romanesc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.