Mancaruri cu legume

Reteta Sparanghel cu sunca si cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Curatam sparanghelul si ii taiem capatul. Coaja si capetele taiate le fierbem intr-un litru de apa timp de 10 minute, apoi le punem intr-un servet de

ingrediente

   1 kg sparaghel
   1 lingura de sare
   4 linguri de unt
   1 lingurita de zahar
   1 lingura de faina
   1/4 lingurita de piper alb
   1 lingura de patrunjel taiat marunt
   200 g sunca fiarta
   75 g cascaval gouda

mod de preparare

Curatam sparanghelul si ii taiem capatul. Coaja si capetele taiate le fierbem intr-un litru de apa timp de 10 minute, apoi le punem intr-un servet de bucatarie si le stoarcem dupa ce s-au racit putin. Fierbem sparanghelul, sarea, 1 lingura de unt si zaharul. Sparanghelul se fierbe si se scurge timp de 5 minute in 3 portii consecutive, apoi topim 3 linguri de unt, punem faina, 3/8 din zeama de sparanghel, apoi el fierbem pana obtinem un sos. Sparanghelul se pune intr-un vas yena si se toarna sosul peste el. Presaram piper, patrunjel, sunca taiata marunt si cascavalul razuit, apoi prajim in cuptor pana se topeste cascavalul.
Alte retete recomandate





Dovlecei umpluti


Dovlecei la cuptor


Ciuperci umplute
Incearca si Ghiveci de legume cu fasole verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel cu sunca si cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.