Mancaruri cu legume

Reteta Sparanghel gratinat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe sparanghelul, se scurge de apa si se taie bucati de 4-5 cm lungime.
Se unge cu unt un vas termorezistent, in care se asaza un rand de spara

ingrediente

   1 kg sparanghel
   200 ml sos alb
   150 g cascaval/ parmezan
   sare
   pesmet

mod de preparare

Se fierbe sparanghelul, se scurge de apa si se taie bucati de 4-5 cm lungime.


Se unge cu unt un vas termorezistent, in care se asaza un rand de sparaghel. Se toarna deasupra putin sos alb, apoi se pune din nou un strat de sparanghel si se acopera cu sos.


La urma se presara deasupra putin pesmet si 2-3 linguri de cascaval ras.


Se coace in cuptor timp de aproximativ 30-40 de minute.
Pofta buna!





Aici gasiti retete de sosuri albe:





Sos de smantana


Sos alb normal


Sos bechamel
Incearca si Gulii umplute cu carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel gratinat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.