Mancaruri cu legume

Reteta Sparanghel verde cu peste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
Maya postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se curata sparanghelul de partea mai uscata de la coada, se spala (am avut 3 legaturi a 500 g /legatura). Se pun intr-un vas cu o chifla, zahar si un

ingrediente

   sparanghel verde
   1 lingura zahar
   1 bucata chifla alba
   1 bucatica unt
   apa cat sa-i cuprinda
   sare
   piper
   zahar
   ulei

mod de preparare

Se curata sparanghelul de partea mai uscata de la coada, se spala (am avut 3 legaturi a 500 g /legatura). Se pun intr-un vas cu o chifla, zahar si unt.Se acopera cu apa, cat sa-i cuprinda si ii fierbeti scurt. Scurgeti apa, puneti ceva ulei, sarati, piperati si adugati un strop de zahar si ii caliti putin, dupa plac. Eu am servit o parte din ei, ca garnitura la peste. I-am pastrat calduti, pana am facut pestele (10 minute). Pestele l-am dat cu lamaie, sare, piper plus granulat de usturoi. L-am prajit scurt pe ambele parti la foc iute. Am stins cu 2 stropi de vin. Am turnat o smantana lichida peste.
Se serveste cu smantana.


Alte retete cu sparanghel gasiti aici:


Sparanghel nobiliar,


Salata cu sparanghel,


Ficat de vitel umplut si sparanghel
Incearca si Mancare de mazare uscata
Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel verde cu peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.