Pentru stir fry cu legume se incinge uleiul si se caleste ceapa tocata marunt. Se adauga ciupercile taiate in felii subtiri, porumbul si morcovul.
Pentru stir fry cu legume se incinge uleiul si se caleste ceapa tocata marunt. Se adauga ciupercile taiate in felii subtiri, porumbul si morcovul. Se calesc la foc iute si amestecand continuu cu o paleta (sau prin aruncare si rasturnare), pana cand scade lichidul din tigaie. Broccoli se desface in buchetele mai mici, care se oparesc in apa cu sare, apoi se scot si se adauga in tigaie. Se sareaza totul si se pipereaza dupa gust. Se amesteca bine si se lasa pe foc pana cand legumele se inmoaie la suprafata dar raman crocante. Astfel gatite, isi vor pastra si culoarea, dar si proprietatile nutritive.
Stir fry cu legume poate fi servit alaturi de orez.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAzi a fost randul meu la bucatarie:)si am ales sa fac snitele de porc.va servesc cu mare drag:)
SnitelIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii