Mancaruri cu legume

Reteta Sufle de fasole

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe fasolea cu apa clocotita si putina sare. Se scurge, se aseaza cu unt intr-o forma ce merge la cuptor si se tine la foc pana iese umezeala di

ingrediente

   fasole
   sare
   unt
   2 linguri faina
   lapte
   2 linguri svaiter sau parmezan ras
   3 oua

mod de preparare

Se fierbe fasolea cu apa clocotita si putina sare. Se scurge, se aseaza cu unt intr-o forma ce merge la cuptor si se tine la foc pana iese umezeala din fasole. Deoparte se trag 2 linguri nu prea pline de faina in 2 linguri de unt topit, fierbinte. Se amesteca, fara sa se rumeneasca deloc, si se stinge cu lapte sau apa. Se lasa sa fiarba pana se ingroasa bine si se desface de pe cratita. Se da deoparte. Cand compozitia e putin racorita, se pun 2 linguri de svaiter sau parmezan ras si 3 galbenusuri puse pe rand. Se potriveste de sare. La urma se adauga cele 3 albusuri spuma. Se toarna compozitia peste fasole, se topeste cu unt, se presara parmezan ras, se da la cuptor trei sferturi de ora. Se serveste cand e crescuta frumos.
Incearca si Spanac italian
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de fasole" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.