Mancaruri cu legume

Reteta Sufleu cu broccoli si conopida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spalati legumele, se desface conopida si broccoli buchetele, dovleceii se taie felii. Se opareste conopida si broccoli in apa cu sare apoi se lasa la

ingrediente

   Cite 250 g conopida si broccoli
   4 dovlecei
   sare
   4 linguri unt
   2 linguri faina
   800 ml lapte
   100 g cascaval ras
   3 galbenusuri
   4 linguri smintana
   250 g sos tomat din conserva

mod de preparare

Spalati legumele, se desface conopida si broccoli buchetele, dovleceii se taie felii. Se opareste conopida si broccoli in apa cu sare apoi se lasa la scurs. Pentru sos se topesc 2 linguri de unt, se pune faina, laptele si se fierbe 5 min. Se adauga 50 g cascaval ras, condimente. Se ia oala de pe foc si se pun galbenusurile amestecate cu smantana. Se incalzeste cuptorul la 175 grade. Se unge o forma cu unt si se pun in ea straturi de legume si sos. Se presara deasupra sosul si restul de cascaval si se da la cuptor 45-50 min.
Se serveste cu sos tomat.
Incearca si Oua gratinate cu spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu broccoli si conopida" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.