Mancaruri cu legume

Reteta Sufleu de dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se curata dovleceii de coaja, se taie rondele si se pun la fiert intr-o jumatate de litru de apa clocotita, amestecata cu putina sare.
Se acopera si

ingrediente

   3 dovlecei potrivit de mari
   4 oua
   o cutie de smantana
   100 g cascaval ras
   1/3 pachet de unt
   sare si piper

mod de preparare

Se curata dovleceii de coaja, se taie rondele si se pun la fiert intr-o jumatate de litru de apa clocotita, amestecata cu putina sare.


Se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic, circa 15 minute. Se lasa apoi intr-o strecuratoare.


Se unge cu unt un vas termorezistent.


Se bat usor ouale, se adauga smantana, jumatate din cantitatea de cascaval, sare, piper si dovleceii zdrobiti putin cu o furculita.


Se amesteca bine. Se toarna compozitia in vasul pregatit si se presara cascavalul ramas.


Se lasa timp de 15-20 de minute in cuptorul incalzit in prealabil.
Se serveste fierbinte.





Alte retete cu dovlecei:


mancare de dovlecei,


ciorba dovlecei,


dovlecei cuptor
Incearca si Caserola de conopida cu pastrama
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.