Mancaruri cu legume

Reteta Sufleu de legume variate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Legumele bine fierte se paseaza obtinindu-se un pireu care se amesteca cu sosul alb (preparat din lapte, faina si unt), cu cele 4 galbenusuri, batind

ingrediente

   1 buc. morcov
   1 buc. patrunjel
   1 buc. telina mica
   o mina pastai de fasole verde
   2 buc. cartofi
   6-7 buchetele de conopida
   1 lingura faina
   100 gr. unt
   1 ceasca lapte
   4 oua
   100 gr. cascaval
   sare
   piper

mod de preparare

Legumele bine fierte se paseaza obtinindu-se un pireu care se amesteca cu sosul alb (preparat din lapte, faina si unt), cu cele 4 galbenusuri, batind bine, apoi cu cascavalul ras si albusurile batute spuma. Se pune intr-un vas uns cu unt, se presara deasupra cascaval ras su bucatele de unt si se da la cuptor pentru 20-30 minute sa se rumeneasca.
Se serveste imediat
Incearca si Tocatura de praz
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de legume variate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.