Mancaruri cu legume

Sufleu de legume variate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Legumele bine fierte se paseaza obtinindu-se un pireu care se amesteca cu sosul alb (preparat din lapte, faina si unt), cu cele 4 galbenusuri, batind

ingrediente

   1 buc. morcov
   1 buc. patrunjel
   1 buc. telina mica
   o mina pastai de fasole verde
   2 buc. cartofi
   6-7 buchetele de conopida
   1 lingura faina
   100 gr. unt
   1 ceasca lapte
   4 oua
   100 gr. cascaval
   sare
   piper

mod de preparare

Legumele bine fierte se paseaza obtinindu-se un pireu care se amesteca cu sosul alb (preparat din lapte, faina si unt), cu cele 4 galbenusuri, batind bine, apoi cu cascavalul ras si albusurile batute spuma. Se pune intr-un vas uns cu unt, se presara deasupra cascaval ras su bucatele de unt si se da la cuptor pentru 20-30 minute sa se rumeneasca.
Se serveste imediat
Incearca si Musaca de vinete
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de legume variate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite