Mancaruri cu legume

Tarta cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
Elena of Sweden postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vinetele, dovleceii, ardeiul, cepele si usturoiul se toaca si se prajesc in ulei. Se adauga rosiile, se lasa sa fiarba la foc mic 10 min, se condiment

ingrediente

   aprox. 250 g vinete
   aprox. 250 g dovlecei
   1 ardei
   2 cepe
   2-3 catei de usturoi
   400g rosii tocate/din conserva
   1 lingura ulei de masline
   1/2 lingurita sare
   1 virf cutit piper
   1-2 lingurite cimbru
   75 g unt sau margarina
   2 dl faina
   80 g brinza parmezan
   rasa
   100 g telemea/feta

mod de preparare

Vinetele, dovleceii, ardeiul, cepele si usturoiul se toaca si se prajesc in ulei. Se adauga rosiile, se lasa sa fiarba la foc mic 10 min, se condimenteaza. Faina, untul/margarina si brinza parmezan se amesteca pina se obtine un aluat gen firmituri.
Se pun legumele intr-o forma rezistenta la foc, se pune deasupra telemeaua/feta in bucatele, se "imprastie" aluatul deasupra.
Incearca si Mincare de urzici
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite