Mancaruri cu legume

Reteta Tocana de legume cu paste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
In untul topit, se caleste ceapa tocata marunt, apoi se adauga prazul, pastarnacul si cartofii taiati cubulete si se calesc 4-5 minute, pana se rumen

ingrediente

   30 gr unt
   1 ceapa mare
   450 gr praz
   450 gr pastarnac
   450 gr cartofi
   400 gr rosii
   1 lingurita de boia dulce
   1 concentrat legume
   100 gr alune nesarate
   100 gr paste fainoase
   100 gr masline

mod de preparare




In untul topit, se caleste ceapa tocata marunt, apoi se adauga prazul, pastarnacul si cartofii taiati cubulete si se calesc 4-5 minute, pana se rumenesc. Se adauga rosiile maruntite, boiaua, concentratul de legume si alunele si se lasa la fiert. Se adauga apoi pastele fainoase si maslinele si se mai fierbe tocana inabusit inca 15-20 minute.
Se serveste cu felii de paine prajita.





Alte retete:





Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor Friptura de vita la cuptor
Incearca si Dovlecei umpluti
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume cu paste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.