Mancaruri cu legume

Tocanita andaluza de anghinare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Anghinarele se taie jumatati si se indeparteaza frunzele exterioare. Se curata ceapa si usturoiul, se toaca si se calesc in ulei de masline. Se sting

ingrediente

   12 anghinare mici
   1 ceapa
   3 catei usturoi
   3 linguri ulei de masline
   1
   3 l supa de legume
   1/2 lingurita oregano
   1 lingura menta tocata
   300 g cartofi mici
   400 g boabe fasole
   200 g rosii
   4 fire ceapa verde
   sare
   piper

mod de preparare

Anghinarele se taie jumatati si se indeparteaza frunzele exterioare. Se curata ceapa si usturoiul, se toaca si se calesc in ulei de masline. Se stinge cu supa si se aromatizeaza cu oregano si menta. Se lasa sa dea in fiert supa. Se curata cartofii, se spala si se taie jumatati. Se pun in supa, impreuna cu fasolea si anghinarea. Se fierbe inabusit 20 de minute. Se oparesc rosiile, se decojesc, se curata si se taie. Se spala si se curata ceapa verde si se taie rondele groase de 1 cm. Se adauga la legume, impreuna cu rosiile si se fierb 5 minute. Se potriveste de sare si piper.



Tocanita se serveste in farfurii adanci, garnisita cu menta. Alte retete recomandate:
Incearca si Dovlecei umpluti cu mozzarella si cimbru
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita andaluza de anghinare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite