Mancaruri cu legume

Reteta Tocanita de legume cu pulpe de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
kristal_19040 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala legumele, se curata coaja de la cartofi si vinete si se curata de seminte gogosarii. Intr-o tava, se pune untul sau margarina si se topeste l

ingrediente

   6 buc. cartofi
   2 buc. vinete
   2 buc. gogosari rosii
   6 pulpe de pui inferioare
   o legatura de patrunjel
   1/2 pachet margarina sau unt
   sare
   piper
   vegeta

mod de preparare

Se spala legumele, se curata coaja de la cartofi si vinete si se curata de seminte gogosarii. Intr-o tava, se pune untul sau margarina si se topeste la foc mic pe flacara de la aragaz timp de 1 minut, dupa care se pun cartofii taiati cubulete de marime medie, se adauga vinetele si gogosarii maruntite, patrunjelul tocat, sare, piper, vegeta dupa gust. Pulpele spalate, se cresteaza, se condimenteaza cu vegeta apoi se aseaza din loc in loc peste legume. Se toarna o cana cu apa peste tot continutul si se da la cuptor, la foc potrivit.Mancarea este gata cand pulpele sunt rumenite.
Se serveste calda cu gogosari murati.
Incearca si Orez cu chimen de la Bunica
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume cu pulpe de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.