Mancaruri cu legume

Reteta Tocanita greceasca de legume(Turlu)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
dana lori 7472 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie vinetele de-a lungul in feliute,la fel si ardeii. Se prajesc in ulei pana se rumenesc,se scot pe foi de hartie de bucatarie(sau servetele)sa a

ingrediente

   3-4 vinete
   1kg ardei verzi lungi
   rosii pentru sos
   1 ceapa
   usturoi 4-5 catei
   ulei
   sare
   piper

mod de preparare

Se taie vinetele de-a lungul in feliute,la fel si ardeii. Se prajesc in ulei pana se rumenesc,se scot pe foi de hartie de bucatarie(sau servetele)sa absoarba surplusul de ulei. Intr-o cratita se caleste ceapa si usturoiul tocate nu foarte marunt,se adauga rosiile taiate in cuburi(sau bulion),sare,piper,vegeta dupa gust si se lasa pana se obtine sosul. Se adauga vinetele si ardeii prajiti si se lasa 3-4 minute,apoi se trage de pe foc.
In general calda, dar si rece este buna.Merge foarte bine branza cu acest fel de mancare.
Incearca si Musaca de legume cu sos
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita greceasca de legume(Turlu)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.