Mancaruri cu legume

Reteta Vinte cu branza la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru vinetele cu branza la cuptor se prajesc vinetele ca pentru “Vinete grecesti” si se prajesc in unt sau untura. Separat se face un sos alb din doua linguri de unt.

ingrediente

   3 vinete mijlocii
   3 linguri faina
   4 linguri unt sau
   untura
   1 1/2 ceasca cu lapte
   100 g branza
   sare
   1 lingurita pesmet
   unt proaspat cat o nuca.

mod de preparare

Pentru vinetele cu branza la cuptor se prajesc vinetele ca pentru “Vinete grecesti” si se prajesc in unt sau untura. Separat se face un sos alb din doua linguri de unt in care se prajesc usor doua linguri de faina si se stinge cu lapte. Se adauga branza rasa, se potriveste de sare si de piper. Intr-o forma rezistenta la foc, se asaza randuri alternand de vinete si de sos. Deasupra se presara pesmet si se adauga cateva bucatele de unt. Se da la cuptor pana incepe sa se rumeneasca.


Vinetele cu branza la cuptor se servesc calde.

Incearca si Piureu din ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinte cu branza la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.