Mancaruri cu legume

Vinete cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se oparesc vinetele, se taie felii mai groase in lungime, se asaza in cratita sau in tava peste un rind de rosii curatate de pielita si seminte, ustur

ingrediente

   6-8 vinete
   7-8 rosii
   3-4 cepe
   1 lingura faina
   1 pahar ulei
   2-3 ardei grasi
   4-5 legaturi verdeata
   5-6 catei usturoi
   sare

mod de preparare

Se oparesc vinetele, se taie felii mai groase in lungime, se asaza in cratita sau in tava peste un rind de rosii curatate de pielita si seminte, usturoi si verdeata. Deasupra se presara faina, sarea, ceapa taiata marunt. La urma se asaza alt rind de rosii si zeama lor. Se pune grasime sau ulei mult si se fierb pina ce scade bine sosul. In momentul in care se servesc, se adauga rosii si ardei dati prin masina de carne, verdeata taiata marunt si unt proaspat, daca se servesc calde
Se pot servi atit calde cit si reci, cu iaurt sau smintina.
Incearca si Spanac simplu, cu nucsoara si unt
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu sos de rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite