Se oparesc vinetele, se taie felii mai groase in lungime, se asaza in cratita sau in tava peste un rind de rosii curatate de pielita si seminte, ustur
mod de preparare
Se oparesc vinetele, se taie felii mai groase in lungime, se asaza in cratita sau in tava peste un rind de rosii curatate de pielita si seminte, usturoi si verdeata. Deasupra se presara faina, sarea, ceapa taiata marunt. La urma se asaza alt rind de rosii si zeama lor. Se pune grasime sau ulei mult si se fierb pina ce scade bine sosul. In momentul in care se servesc, se adauga rosii si ardei dati prin masina de carne, verdeata taiata marunt si unt proaspat, daca se servesc calde
Se pot servi atit calde cit si reci, cu iaurt sau smintina.
Incearca si Legume picante
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu sos de rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe