Mancaruri cu legume

Reteta Vinete cu sos de rosii si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se iau citeva vinete, se spala, se taie felii si se pun intr-o cratita cu apa care colocoteste. Se lasa 5-10 minute. Se scurg si se prajesc in ulei. S

ingrediente

   vinete
   ulei
   4-5 catei de usturoi
   rosii
   1/2 lingura zahar

mod de preparare

Se iau citeva vinete, se spala, se taie felii si se pun intr-o cratita cu apa care colocoteste. Se lasa 5-10 minute. Se scurg si se prajesc in ulei. Separat se face un sos de rosii – se inabusa in ulei 4-5 catei de usturoi, se adauga rosiile descojite si fara simburi (sau pasta de rosii), impreuna cu 1/2 lingura zahar. Se pun si vinetele sa fiarba imprauna citeva minute. Sosul trebuie sa fie scazut si bogat in ulei. Se poate servi si rece.
Incearca si sos alb picant
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu sos de rosii si usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite