Mancaruri cu legume

Reteta Vinete de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie vinetele rondele, se presara cu sare si se lasa
deoparte 10-15 minute.
Apoi se storc si se sterg cu un servet curat, dupa care se prajesc in

ingrediente

   4-5 vinete de marime potrivita
   500 g rosii
   3-4 ardei grasi
   2-3 catei de usturoi
   1 legatura de patrunjel

mod de preparare

Se taie vinetele rondele, se presara cu sare si se lasa


deoparte 10-15 minute.


Apoi se storc si se sterg cu un servet curat, dupa care se prajesc in ulei.


Intr-o cratita, se asaza un rand de vinete, unul de rosii, unul de ardei grasi, taiati rondele, putin usturoi si patrunjel tocat marunt.


Se repeta operatiunea pana la terminarea ingredientelor.


Separat se prepara un sos de rosii, care se toarna deasupra.


Se lasa vasul la cuptor circa 20 de minute.
Pofta buna!





Alte retete culinare gasiti aici:


Salata de vinete cu maioneza


Vinete umplute cu carne


Vinete coapte
Incearca si Placinta cu fidea si legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete de post" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.