Mancaruri cu legume

Reteta Vinete pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vinetele se spala (400g) si se curata de coaja cu un cutit inoxidabil. Inainte de aceasta procedura, se taie coada vinetei impreuna cu miez de grosim

ingrediente

   400 g vinete
   3 oua
   faina
   pesmet
   ulei

mod de preparare

Vinetele se spala (400g) si se curata de coaja cu un cutit inoxidabil. Inainte de aceasta procedura, se taie coada vinetei impreuna cu miez de grosimea unui deget si se arunca. Dupa curatare, se taie felii de 0,5 cm.


Se bat 3 oua intregi, feliile de vinete se tavalesc mai intai prin faina, apoi prin ou si la urma, in pesmet.


Se rumenesc pe ambele parti in ulei abundent si fierbinte, pe foc potrivit.


Feliile de vinete nu se mai sareaza.


Daca este posibil, se recomanda alegerea vinetelor lunguiete cu forma de para, acestea sunt mai gustoase si au seminte mai putine.






Pofta buna!

Alte retete recomandate

Incearca si Carote cu unt
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.