Mancaruri cu legume

Reteta Vinete provensale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Vinetele se taie in doua pe lungime si se prajesc in ulei
incins.
Se strecoara, se pun pe un platou si, in uleiul in care prajit, se caleste ceapa, c

ingrediente

   5 vinete
   2 cepe mari
   1/2 kg rosii
   3 catei de usturoi
   3 felii de paine
   1 legatura patrunjel
   ulei
   sare
   piper

mod de preparare

Vinetele se taie in doua pe lungime si se prajesc in ulei

incins.

Se strecoara, se pun pe un platou si, in uleiul in care prajit, se caleste ceapa, curatata si tocata marunt, dupa

aceea se adauga rosiile, taiate cubulete, si miezul vinetelor prajite.

Se adauga usturoiul curatat si taiat marunt, painea

crutoane, patrunjel, piper pisat si sare.
Se lasa sa fiarba 5 minute.

Se amesteca bine si se umplu cu aceasta compozitie vinetele prajite. Se aseaza intr-o tava si se lasa Ia

cuptor 10 minute.
Se servesc cu sos de rosii si patrunjel verde.



Pofta buna!



Alte retete culinare gasiti aici:

Salata de vinete cu maioneza

Vinete umplute cu carne

Vinete coapte
Incearca si Dovlecei cu mazare si verdeata
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete provensale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.