Mancaruri cu legume

Reteta Vinete provensale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vinetele se taie in doua pe lungime si se prajesc in ulei
incins.
Se strecoara, se pun pe un platou si, in uleiul in care prajit, se caleste ceapa, c

ingrediente

   5 vinete
   2 cepe mari
   1/2 kg rosii
   3 catei de usturoi
   3 felii de paine
   1 legatura patrunjel
   ulei
   sare
   piper

mod de preparare

Vinetele se taie in doua pe lungime si se prajesc in ulei


incins.


Se strecoara, se pun pe un platou si, in uleiul in care prajit, se caleste ceapa, curatata si tocata marunt, dupa


aceea se adauga rosiile, taiate cubulete, si miezul vinetelor prajite.


Se adauga usturoiul curatat si taiat marunt, painea


crutoane, patrunjel, piper pisat si sare.
Se lasa sa fiarba 5 minute.


Se amesteca bine si se umplu cu aceasta compozitie vinetele prajite. Se aseaza intr-o tava si se lasa Ia


cuptor 10 minute.
Se servesc cu sos de rosii si patrunjel verde.





Pofta buna!





Alte retete culinare gasiti aici:


Salata de vinete cu maioneza


Vinete umplute cu carne


Vinete coapte
Incearca si Gulii umplute cu ciuperci de la Bunica
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete provensale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.