Mancaruri cu legume

Reteta Zucchine ripiene

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala dovleceii sub jet de apa rece fara sa-i taiati sau sa ii curatati(daca sunt taiati pot absorbi apa),apoi se taie capetele si se taie pe lung

ingrediente

   10 dovlecei mititei
   2 catei usturoi
   2 oua
   3 linguri pesmet
   patrunjel
   50 gr parmigiano
   50 gr leerdammer(sau pecorino sardo)
   1 ardei mic rosu si iute
   jum ardei gras daca e mare sau unul intreg daca e mai mic

mod de preparare

Se spala dovleceii sub jet de apa rece fara sa-i taiati sau sa ii curatati(daca sunt taiati pot absorbi apa),apoi se taie capetele si se taie pe lung in doua.Se scobesc cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit.


Miezul se amesteca cu toate ingredientele de mai sus si se mixeaza pana rezulta o compozitie mai fluida:


Se umplu dovleceii se pudreaza cu parmezan, putin suc rosii si patrunjel si se aseaza intr-o tava in care se pune putin ulei si apa.


Se da la cuptor pt 45 minute la 180 grade.
Pofta buna!





Reteta Zucchine ripiene a fost propusa de Laura_A pe forum culinar.ro





Alte retete cu gasiti aici:


,


,


Incearca si Sufleu de spanac cu piine
Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchine ripiene" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.