Patrunjelul, usturoiul, sarea si piperul se pun in mojar si se piseaza. Se adauga uleiul de masline si se piseaza/amsteca . Zucchinii se taie felii
Patrunjelul, usturoiul, sarea si piperul se pun in mojar si se piseaza.
Se adauga uleiul de masline si se piseaza/amsteca .
Zucchinii se taie felii subtiri si se amesteca cu sosuletul din mojar.
Adaugam prosciutto, amestecam si repartizam toata afacerea intr-un vas termorezistent.
Taiem cascavalul cubulete (sau razuit), presaram deasupra.
Punem o felioara de rosie..asa de culoare si citeva aschii de parmigiano si dam la cuptorul preincalzit la 180-200 °C, pina devine auriu/rumenit asa cum va place.
Pofta buna!
Reteta Zucchini a la Maya a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete de zucchini : Piept de pui cu legume de primavara
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsAm vrut sa-mi danseze si mie balerina asta,ca doar am implinit 300 de retete.I-am promis ca-i fac o fusta frumoasa,acum ca...
Pavlova cu fructe-Reteta cu nr.300Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii