Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crema de legume cu carnat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Crema de legume cu carnat este o mancare cu legume si carne foarte delicioasa si consistenta. Se curata legumele si

detalii rețetă—

Fasole batuta cu ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Fasolea batuta cu ceapa este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu fasole aveti nevoie de morcovi, ceapa,

detalii rețetă—

Cartofi cu carnati secuiesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Cartofi cu carnati secuiesti este un fel de mancare foarte delicioasa si cu adevarat taraneasca. Pentru acesta se

detalii rețetă—

Iahnie de fasole alba

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Iahnia de fasole alba este delicioasa. Cel mai bine iese daca serviti cu carnati sau costita afumata, dar si asa

detalii rețetă—

Praz cu masline si carnati

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Pun prazul la calit in ulei de masline pana se rumeneste nitel, adaug o cutie de rosii tocate si, daca e cazul apa.

detalii rețetă—

Mancarica de fasole cu carnati afumati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pune fasolea la inmuiat in apa rece, cu o seara inainte. A doua zi se schimba apa veche si se pune la fiert cu 1

detalii rețetă—

Platou de legume cu carnati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se spala varza, se indeparteaza coceanul si nervurile groase, dupa care se taie cubulete. Morcovii curatati se tai

detalii rețetă—

Conopida cu carnati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Conopida se desface in buchetele si se fierbe in apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare, apoi se

detalii rețetă—