Se amesteca orezul cu ceapa, morcovii, ciupercile si rosiile, toate legumele taiate dupa preferinte. Se adauga o parte de supa peste legume si orez,
ingrediente
10 aripioare de pui
125 gr orez
1 ceapa
2 morcovi
ciuperci
2 rosii
supa
ulei de masline
sare
boia
piper
condimente pentru pui
patrunjel
mod de preparare
Se amesteca orezul cu ceapa, morcovii, ciupercile si rosiile, toate legumele taiate dupa preferinte. Se adauga o parte de supa peste legume si orez, se adauga putin ulei de masline, patrunjel tocat si se amesteca toate bine. Se pune orezul intr-o tava. Restul de supa se amesteca cu sare, boia, piper, condimente pentru pui, si se toarna peste aripioare. Se pun aripioarele cu tot cu supa peste orezul din tava. Se dau la cuptor 1 ora si un pic. Trebuie verificat orezul din cand in cand. Se serveste cald cu salata sau cu muraturi asortate.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe