Budinca cu legume si orez la cuptor este o reteta cu ingrediente foarte facile, usor adaptabile, si poate fi transformata in ceva spectaculos.
Aceasta reteta de budinca aduna intr-un preparat culinar delicios toate legumele pe care le aveti in frigider.
Fierbeti inainte orezul, dar nu foarte tare, pana incepe sa se deschida. Preincalzeste cuptorul la 200 grade celsius.
Mixeaza un ou pana cand devine pufos, adauga orezul fiert si intinde pasta formata intr-o tava de yena, sau tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei de masline. Presara deasupra bazei de orez putin din amestecul de branzeturi si da-o la cuptor, ca sa devina ferma.
Mixeaza celelalte doua oua ramase, adauga branza ramasa, si legumele tocate - poti adauga ce legume ti-au ramas in frigider. Adauga si verdeturile tocate marunt, si da quiche-ul la cuptor pentru 30 de minute, pana se aureste frumos deasupra.
Budinca cu legume si crusta de orez se serveste calduta, eventual cu parmezan.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataNu stiu daca stiati, dar sunt fan slow cooking. Si daca pot sa fac asta cu minimum de efort si supraveghere, de ce sa nu o...
Rulada de ceafa de porc cu carne tocata, pregatita la slow cooker Crock-PotIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii