Mancaruri cu orez

Reteta chiftelute din orez si spanac (banatene)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
guzzy92 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe orezul in apa sarata 20 min. Se incinge uleiul intr-o cratita, se prajeste ceapa un minut, apoi se rastoarna intr-un castron impreuna cu spa

ingrediente

   orez(5450)
   spanac
   ulei
   1 ceapa verde
   patrunjel verde
   nucsoara
   oua(3)
   sare dupa gust
   pesmet
   cascaval(100g)

mod de preparare

Se fierbe orezul in apa sarata 20 min. Se incinge uleiul intr-o cratita, se prajeste ceapa un minut, apoi se rastoarna intr-un castron impreuna cu spanacul si orezul.


Se adauga patrunjelul, nucsoara, ouale si se asezoneaza. Se omogenizeaza compozitia si se formeaza forme rotunde care se lasa la racit 20 min. Dupa aceea, se introduce in fiecare sfera cate o bucata de cascaval si se aplatizeaza,daindu-li-se forma de chiftea. Se tavalesc prin pesmet si se lasa la rece inca 20 min.


Se prajesc chiftelele in uleiul ramas de la calirea cepei , timp de 3- min. pe fiecare parte.
Incearca si Risotto cu spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute din orez si spanac (banatene)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu orez

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.