Mancaruri cu orez

Reteta Kateh (orez iranian)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
co_38196 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala orezul in mai multe ape si se scurge.
Se pune intr-un vas in care sa nu se lipeasca (de teflon sau tuci). Se adauga 5 cesti cu apa, 4 lingur

ingrediente

   Pentru 4 portii: 3 cesti orez cu bobul lung basmati
   sare
   ulei

mod de preparare

Se spala orezul in mai multe ape si se scurge.
Se pune intr-un vas in care sa nu se lipeasca (de teflon sau tuci). Se adauga 5 cesti cu apa, 4 linguri de ulei si 2 lingurite de sare. Se fierbe pana apa e putin sub nivelul orezului. Se acopera vasul si le lasa la foc mic timp de 30 de min.
Kateh se serveste de obicei ca garnitura la alte mancaruri.
Incearca si Pilaf bulgaresc
Daca ti-a placut reteta noastra "Kateh (orez iranian)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu orez

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.