Mancaruri cu orez

Orez chinezesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala orezul in citeva ape. Se pune intr-o cratita si se adauga atita apa rece incit sa-l acopere cu cel mult 1 cm, si apoi se adauga sare. Se lasa

ingrediente

   orez
   apa
   sare

mod de preparare

Se spala orezul in citeva ape. Se pune intr-o cratita si se adauga atita apa rece incit sa-l acopere cu cel mult 1 cm, si apoi se adauga sare. Se lasa la foc iute, dar dupa ce a dat 2-3 clocote se acopera cratita si se face focul extrem de mic. Dupa cca 25 de minute apa s-a evaporat si orezul este fiert.
Incearca si Pilaf fara carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez chinezesc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu orez

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite