Mancaruri cu orez

Reteta Orez sarbesc cu piept de pui la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala orezul si se lasa intr-un vas cu apa 10-15 minute, sa se umfle. Separat se curata si se taie marunt ceapa, ardeiul, ciupercile si morcovul.

ingrediente

   250 gr orez
   1 morcov
   1 ardei gras
   2 cepe
   3-4 ciuperci
   1 piept de pui
   ulei
   sare
   piper

mod de preparare




Se spala orezul si se lasa intr-un vas cu apa 10-15 minute, sa se umfle. Separat se curata si se taie marunt ceapa, ardeiul, ciupercile si morcovul. Se pune putin ulei intr-un alt vas, se lasa la incins, apoi se adauga ceapa, se toarna putina apa si se lasa la inabusit.Peste 2 minute se adauga morcovul, ardeiul si ciupercile. Se mai lasa putin si acestea la inabusit si se adauga orezul si 1 l de apa. Se adauga sare, piper si se lasa pe foc mic, la fiert. Spre sfarsit se adauga verdeata tocata marunt. Separat, se prajeste pieptul de pui, taiat in 2 felii, la gratar.
Mancarea se serveste calda.





Alte retete culinare:





Muschi de porc la cuptor Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor
Incearca si Tocana cu orez si legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez sarbesc cu piept de pui la gratar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu orez

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.