Mancaruri cu orez

Reteta Pilaf cu ciuperci si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru pilaf cu ciuperci si smantana orezul se alege de impuritati si se spala. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   supa de oase - 750 ml sau 750 ml apa si 1 1/2 cub MAGGI de ciuperci
   ciuperci proaspete/conserva - 200 g/100 g
   orez - 300 g
   smantana - 500 g
   margarina/unt - 100 g
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru pilaf cu ciuperci si smantana orezul se alege de impuritati si se spala. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame. (Ciupercile conservate se spala sub jet de apa rece si se taie lame.) Ciupercile se inabusa in 25 g margarina sau unt. Separat, se inabusa orezul in 75 g margarina sau unt, se adauga supa, sarea si se fierbe cca 10 minute. Peste orezul fiert se adauga ciuperci si se introduc la cuptor 10 minute.




Pilaful cu ciuperci si smantana se serveste cald, cu smantana deasupra.


Incearca si Orez cu brocoli si ou
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci si smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu orez

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.