Se alege orezul si se lasa la inmuiat cu apa calduta.Intre timp se toaca marunt zarzavatul. Se caleste morcovul, se adauga ceapa, ardeiul, rosiile si
Se alege orezul si se lasa la inmuiat cu apa calduta.Intre timp se toaca marunt zarzavatul. Se caleste morcovul, se adauga ceapa, ardeiul, rosiile si la sfarsit ciupercile.
Orezul spalat bine se adauga peste legume.Se adauga apa cat sa le acopere. Se lasa sa fiarba la foc mic, eventual se baga la cuptor la foc mic.
Cand este aproape gata se adauga sare si piper.
Se serveste cu verdeata proaspata deasupra.
Alte retete recomandate:
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macNu e Tiramisu reţetă originală, nici pe aproape, dar e o varianta aromata cu capsuni si cocos, doua ingrediente care mie...
Tiramisu reteta cu capsuni si cocosIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii