Mancaruri cu orez

Pilaf de dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Dovleceii curatati de coaja se taie in jumatati in lungime, se scot semintele. Se taie felii rotunde, groase cam de ½ cm. se prajesc. Se inabusa ceap

ingrediente

   3 dovlecei
   6 linguri ulei
   4 cescute orez
   4 cepe
   4 rosii
   marar verde
   sare
   piper

mod de preparare

Dovleceii curatati de coaja se taie in jumatati in lungime, se scot semintele. Se taie felii rotunde, groase cam de ½ cm. se prajesc. Se inabusa ceapa, orezul spalat, mararul, piperul si rosiile felii. Se amesteca si cu dovleceii prajiti si se adauga apa fierbinte, de trei ori cit cantitatea de orez. Se scade bine si se serveste rece, daca este preparat cu ulei, si cald, daca s-a preparat cu unt. Se presara patrunjel verde tocat pe deasupra.
Incearca si Orez calit cu hrean
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de dovlecei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu orez

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite