Intr-o oala, caliti usor ceapa in jumatate din cantitatea de unt pana devine aurie. Adaugati orezul si caliti 3-4 minute amestecand continuu, pana boabele de orez devin transparente. Turnati un polonic de supa de vitel si amestecati in continuare. Cand orezul va fi absorbit supa, mai adaugati, amestecand, un polonic de supa. Adaugati spanacul. Adaugati supa pe masura ce orezul o absoarbe, pana se fierbe orezul. Potriviti de sare si piper.
Intr-o tigaie, topiti untul ramas si adaugati uleiul. Puneti ceapa verde la calit pentru un minut, dupa care adaugati carnea de vitel taiata cubulete si caliti pana cand cubuletele se rumenesc. Adaugati curry-ul dizolvat intr-o lingura de apa. Amestecati bine, asezonati cu sare si piper si continuati si lasati la foc mic, amestecand din cand in cand, pana e gata.
Se va servi cald, alaturi de un vin alb.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe