Mancaruri cu orez

Reteta Tocanita de pasare cu orez

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe orezul si se scurge. Carnea se taie fisii. Se fierbe laptele de cocos cu praful de curry. Se adauga carnea si ardeiul gras si ceapa, taiate,

ingrediente

   250 g orez
   600 g piept de pasare
   un ardei gras
   o legatura ceapa verde
   400 ml lapte de cocos
   o lingura de curry
   2 linguri sos de soia
   3 linguri zahar
   100 ml ulei
   sare
   2 linguri arahide tocate
   o lingurita coaja de lamiie rasa

mod de preparare

Se fierbe orezul si se scurge. Carnea se taie fisii. Se fierbe laptele de cocos cu praful de curry. Se adauga carnea si ardeiul gras si ceapa, taiate, citeva frunze de busuioc. Se fierb cam 10-15 min. Se inglobeaza spre final sosul de soia si zaharul. Orezul se amesteca cu arahidele si coaja de lamiie.
Se serveste orezul cu tocana si se decoreaza cu frunze de busuioc.
Incearca si Orez cu sos alb
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pasare cu orez" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu orez

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite