Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Orez sirbesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata legumele si se taie. Se prajesc putin toate legumele, de preferat in ulei de masilne. Se adauga si orezul

detalii rețetă—

Praz umplut cu orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie prazul curatat in bucati lungi de 6-7 cm si se oparesc in apa clocotita. Se scoate mijlocul firelor de

detalii rețetă—

Orez cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se caleste in ulei ceapa taiata marunt impreuna cu usturoiul si morcovii, se lasa putin sa se prajeasca pana devin

detalii rețetă—

Orez cu pui si bacon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Se taie ceapa, pieptul de pui si baconul. Se calesc in 3 linguri de ulei, pina se albeste carnea de pui. Se adauga

detalii rețetă—

Pilaf de ardei verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se inabusa ceapa fin taiata cu orezul bine spalat, rosiile taiate felii, piper, sare, verdeata tocata, ulei si apa.

detalii rețetă—

Pilaf de dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Dovleceii curatati de coaja se taie in jumatati in lungime, se scot semintele. Se taie felii rotunde, groase cam de

detalii rețetă—

Orez mexican

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Orezul se fierbe si se lasa sa se scurga. Rosiile oparite si fara pielita impreuna cu ceapa taiata bucati si

detalii rețetă—

Orez a la Cubana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Apa se pune la fiert cu sare, un strop de ulei, foaia de dafin si cu un catel de usturoi pisat. Cand da in clocot,

detalii rețetă—

Risotto cu dovleac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Intr-o cratita se pune uleiul de masline si o ceapa la rumenit, se adauga orezul si se lasa citeva minute sa se

detalii rețetă—

Pilaf de spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Spanacul se spala in multe ape pentru a indeparta tot nisipul. Curatat si bine spalat, se opareste. Se inabusa

detalii rețetă—

Orez cu sofran

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Orezul se fierbe astfel incit sa nu fie prea moale. In alt vas se aureste ceapa taiata marunt, se scoate pe o

detalii rețetă—

Risotto cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ciupercile se curata, se spala si se taie felii nu foarte subtire. Intr-o oala cu peretii neadezivi (teflon)se pun

detalii rețetă—

Risotto cu carne tocata si curry

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se curata si se toaca ceapa. Se prajeste in grasime. Se adauga curry si carnea tocata si se lasa sa se prajeasca

detalii rețetă—

Rizotto cu ochiuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt incins. Cind incepe sa se ingalbeneasca, se adauga orezul si se mai

detalii rețetă—