Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Orez cu suc de rosii si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Orezul cu suc de rosii si cascaval, la cuptor, constituie o cina consistenta dar usoara, care merge de minune

detalii rețetă—

Orez salbatic cu legume si cascaval Delaco Sofia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Va voi indruma sa pregatiti o mancare de orez cu legume si cascaval Delaco Sofia foarte hranitoare si sanatoasa

detalii rețetă—

Orez cu legume si pui la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Orezul cu legume si pui la cuptor este gustos si hranitor. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne aveti nevoie

detalii rețetă—

Pilaf cu ciuperci si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru pilaf cu ciuperci si cascaval ciupercile proaspete se spala si se taie lame. Cascavalul se curata de coaja

detalii rețetă—

Orez cu mazare si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se caleste in 50 gr unt pus intr-un vas cu capac mazarea, apoi se adauga putina apa fierbinte, zahar si se lasa la

detalii rețetă—

Rizi-bizi cu mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Orezul si mazarea se pun separat la fiert in apa cu unt si sare. Se unge cu unt o cescuta mica, care se umple cu

detalii rețetă—

Orez gratinat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Orezul se spala in 2-3 ape, se fierbe in proportie de 1/1 cu apa. Sunca presata se taie cuburi mici, la fel si

detalii rețetă—

Crochete de orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Puneti sa fiarba orezul in apa sarata. Strecurati-l si dati-l deoparte. Radeti parmezanul si cascavalul. Intr-un

detalii rețetă—