Mancaruri

categorii rețete
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Orez cu dovleac

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 40m 

Am avut o perioada cand trebuia sa-i fac sotului mancare de regim si daca tot suntem in plina toamna bogata, am

detalii rețetă—

Orez cu suc de rosii si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Orezul cu suc de rosii si cascaval, la cuptor, constituie o cina consistenta dar usoara, care merge de minune

detalii rețetă—

Orez salbatic cu legume si cascaval Delaco Sofia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Va voi indruma sa pregatiti o mancare de orez cu legume si cascaval Delaco Sofia foarte hranitoare si sanatoasa

detalii rețetă—

Orez rosu si alb cu legume si creveti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune orezul rosu in 4 cantitati de supa, se adauga putin cardamon, sare, piper si cand incepe sa fiarba se

detalii rețetă—

Orez cu rosii la tigaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de orez, rosii, parmezan, alune de padure, unt, sare, verdeata, ulei de masline

detalii rețetă—

Orez cu sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Orezul se spala si se fierbein apa cu unt si sare, timp de 10 minute. Separat se prepara un sos alb, astfel: se

detalii rețetă—

Orez transat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierbe orezul in lapte cu sare pana scade de tot. Se lasa la rece pana a doua zi. Atunci se adauga galbenusurile

detalii rețetă—

Orez cu tomate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se spala orezul si se caleste in unt pana se ingalbeneste usor. Se adauga putina apa calda sau supa de zarzavat, se

detalii rețetă—

Sufleu de orez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se fierbe orezul in laptele clocotit cu sare si zahar, pina cind scade complet. Se raceste, se amesteca cu untul,

detalii rețetă—