Mancaruri cu peste

Reteta Biban cu rosii si masline

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Bibanul este un peste alb, delicios si satios, care merge de minune alaturi de un vin alb de buna calitate.

ingrediente

   2 pesti (cam 600 de gr fiecare)
   patrunjel
   1 catel de usturoi
   1 lingurita rozmarin
   5 linguri de ulei de masline
   8 masline versi
   1 ceapa
   1 catel de usturoi
   300 gr rosii
   sare
   piper

mod de preparare

Se face cu mixerul un piure din usturoi zdrobit, patrunjel, rozmarin si 3 linguri de ulei de masline.




Amestecul se introduce in burta pestilor curatati, care se aseaza in tav, pe folie de aluminiu si se dau la cuptor pentru 30 de minute.




Se caleste in restul de ulei ceapa tocata marunt, se adauga rosiile taiate cubulete si maslinele verzi, sare si piper. Se lasa pe foc 2-3 minute.


Bibanul se serveste cu sosul de rosii si masline verzi.

Incearca si Marinata cu stavrid
Daca ti-a placut reteta noastra "Biban cu rosii si masline" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Alte retete cu:
reteta biban
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.