Mancaruri cu peste

Reteta Caras prajit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru caras prajit pestele se curata, se spala, se sareaza si se portioneaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe. Pestele se trece prin lapte si faina amestecata cu boia.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   caras cu cap - 800 g
   ulei - 150 ml
   boia de ardei dulce - 1 g
   faina - 100 g
   lapte - 100 ml
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru caras prajit pestele se curata, se spala, se sareaza si se portioneaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe. Pestele se trece prin lapte si faina amestecata cu boia. Se prajeste in ulei.




Carasul prajit se serveste cald.


Incearca si Somon la gratar
Daca ti-a placut reteta noastra "Caras prajit" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.