Mancaruri cu peste

Reteta Crap prajit cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
O alta modalitate de a gasi crapul se realzeaza folosind urmatoarele ingrediente: crap, bulion, ienibahar, faina, lamaie, vin. Se serveste cu ceapa calita si sos de rosii.

ingrediente

   1 kg crap
   4 linguri ulei
   5-6 cepe mari
   1 lingura bulion
   2 linguri de faina
   2-3 boabe de piper
   2-3 boabe ienibahar
   1 pahar vin
   cateva felii de lamaie
   sare.

mod de preparare

Pestele curatat si spalat, se taie in bucati, se sareaza si se lasa sa stea 15-20 min. Apoi se sterge fiecare bucata cu un servet curat si uscat, se da prin faina si se prajeste in ulei fierbinte pe ambele parti.




In uleiul ramas de la prajirea pestelui, se prajeste ceapa taiata. Cand ceapa se ingalbeneste, se adauga bulionul, vinul, sarea, piperul, ienibaharul, feliile de lamiie si bucatile de peste prajit. Se pune la cuptor la foc mic si se lasa pana scade.


Se poate servi cald sau rece.




Alte retete recomandate:




Salata de icre de crap cu ceapa




Salata de peste

Incearca si Stiuca cu sos de rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit cu sos de rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.