Pestele se curata de solzi si maruntaie, se taie bucati, dupa care se sareaza si se lasa deoparte. Legumele se curata si se taie feliute subtiri care
Pestele se curata de solzi si maruntaie, se taie bucati, dupa care se sareaza si se lasa deoparte. Legumele se curata si se taie feliute subtiri care se pun sa fiarba cu apa si uleiul, la cuptor. Dupa ce au fiert, se adauga bucatile de peste si se lasa sa fiarba impreuna.
Aceasta mancare se serveste atat calda cat si rece.
Alte retete culinare:
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Bors de peste
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataCiorbita de ''verisoare'' dulci cu legume pline de vitamine,intareste sistemul imunitar ( sper ca am zis un adevar,ramane de...
Ciorbita de perisoare cu amestec de legumeIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii