Mancaruri cu peste

Reteta Crap cu ghiveci de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pestele se curata de solzi si maruntaie, se taie bucati, dupa care se sareaza si se lasa deoparte. Legumele se curata si se taie feliute subtiri care

ingrediente

   1 kg crap
   sare
   2 cepe
   1 morcov
   1 mana de fasole verde
   1 mana de mazare
   1 castravete verde
   1 patrunjel
   1 ardei gras
   1 sfert varza
   3-4 boabe de piper
   jumatate pahar apa
   1 pahar ulei

mod de preparare

Pestele se curata de solzi si maruntaie, se taie bucati, dupa care se sareaza si se lasa deoparte. Legumele se curata si se taie feliute subtiri care se pun sa fiarba cu apa si uleiul, la cuptor. Dupa ce au fiert, se adauga bucatile de peste si se lasa sa fiarba impreuna.
Aceasta mancare se serveste atat calda cat si rece.





Alte retete culinare:





Pastrav la cuptor


Friptura de vita la cuptor


Bors de peste
Incearca si Rosii umplute cu pasta de peste
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu ghiveci de legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.