Mancaruri cu peste

Reteta Crap cu lamaie si portocala

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Curata crapul, cresteaza-l pe ambele parti, freaca-l bine cu sare, piper si ulei de masline si lasa-l la rece zece minute. Intre timp se pregatesc gra

ingrediente

   1 kg crap (2 bucati)
   4-5 catei de usturoi
   ulei de masline
   1 lamaie
   1 portocala
   sare
   piper

mod de preparare

Curata crapul, cresteaza-l pe ambele parti, freaca-l bine cu sare, piper si ulei de masline si lasa-l la rece zece minute. Intre timp se pregatesc gratarul. Cand s-a incis foarte bine, pune bucatile de crap. Din cand in cand, intoarce-le alternativ pe o parte si pe alta pana cand s-au prajit si patruns foarte bine. Freaca apoi cateii de usturoi zdrobiti cu zeama de lamaie si putin suc de portocala. Stropeste pestele si decoreaza cu felii de portocala.
Alte retete:



Ardei umpluti

Peste gatit in stil marocan

Gratar de porc cu vinete coapte
Incearca si File de biban de mare cu guacamole
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu lamaie si portocala" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.