Mancaruri cu peste

Crap cu sos rosu si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pestele curatat si spalat se lasa ½ ora cu sare. Se asaza apoi in tava cu rosiile taiate felii, ceapa taiata pestisori, untul topit si cel proaspat,

ingrediente

   1 crap de 1 kg
   1 pahar mic cu vin
   1/2 pahar otet de vin indulcit cu putin zahar
   1 pahar mare ulei
   1 kg rosii
   1 pahar smintina
   200g cascaval
   1 lingura unt proaspat
   1 lingura unt topit
   1 ceapa taiata pestisori
   sare
   piper
   foaie de dafin

mod de preparare

Pestele curatat si spalat se lasa ½ ora cu sare. Se asaza apoi in tava cu rosiile taiate felii, ceapa taiata pestisori, untul topit si cel proaspat, uleiul, vinul, otetul de vin, sare, piper, foi de dafin, 100g cascaval ras. Se da la cuptor si cind pestele este bine patruns si rumenit se asaza pe farfuria de servit. Deasupra se toarna sosul in care a fiert, strecurat prin sita. Se toarna apoi smintina si restul de cascaval ras. Se mai da la cuptor ½ ora sa se rumeneasca
Se serveste fierbinte cu unt proaspat pe deasupra
Incearca si Tocanita de somon
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu sos rosu si cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite