Mancaruri cu peste

Reteta Crap la cuptor cu vin alb si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru crap la cuptor cu vin alb si usturoi se curata crapul, se sareaza pe afara si inauntru si se lasa sa stea cel putin un sfert de ora.

ingrediente

   1 crap de 1
   5 kg
   3 linguri ulei
   1 pahar vin alb
   3 cepe
   2 catei de usturoi
   2 foi de dafin
   5 boabe de piper
   1 lingura bulion de rosii
   sare.

mod de preparare

Pentru crap la cuptor cu vin alb si usturoi se curata crapul, se sareaza pe afara si inauntru si se lasa sa stea cel putin un sfert de ora. Se asaza intr-o cratita lunga in care sa incapa bine. Se pune ceapa taiata fetii subtiri, usturoiul, vinul, uleiul, foile de dafin, piperul,bulionul de rosii si sarea. Se unge bine crapul cu ulei, se da la cuptor, se tine o ora si jumatate. Se unge din cand in cand cu sosul din cratita. Daca scade prea mult inainte de a fi pestele gata, se mai pune putina apa. Inainte de a servi, se scoate usturoiul.


Crapul la cuptor este gustos cald.

Incearca si Crap cu maioneza
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu vin alb si usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.