Se despica crapul si se fixeaza pe betisoare. Se pune la tava nesarat, cu ulei foarte mult si multa boia de ardei dulce. Se da la cuptor si cind incep
Se despica crapul si se fixeaza pe betisoare. Se pune la tava nesarat, cu ulei foarte mult si multa boia de ardei dulce. Se da la cuptor si cind incepe sa sfiriie, se pune pe deasupra mult patrunjel tocat fin, usturoi taiat felioare si care a fost tinut din ajun in vin alb si piper. Dupa ce s-a fript pe trei sferturi, se da sare. Sarea pusa in acest moment face ca pestele sa devina pufos. Se stropeste cu vinul alb in care a fost tinut usturoiul
Se serveste cu sosul lui, imediat ce este gata
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii