Mancaruri cu peste

Crap la cuptor in sos de vin si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se despica crapul si se fixeaza pe betisoare. Se pune la tava nesarat, cu ulei foarte mult si multa boia de ardei dulce. Se da la cuptor si cind incep

ingrediente

   1 1/2 kg peste
   usturoi
   1 pahar vin
   1 pahar ulei
   sare
   piper
   boia
   patrunjel verde

mod de preparare

Se despica crapul si se fixeaza pe betisoare. Se pune la tava nesarat, cu ulei foarte mult si multa boia de ardei dulce. Se da la cuptor si cind incepe sa sfiriie, se pune pe deasupra mult patrunjel tocat fin, usturoi taiat felioare si care a fost tinut din ajun in vin alb si piper. Dupa ce s-a fript pe trei sferturi, se da sare. Sarea pusa in acest moment face ca pestele sa devina pufos. Se stropeste cu vinul alb in care a fost tinut usturoiul
Se serveste cu sosul lui, imediat ce este gata
Incearca si Filet de somon cu cartofi si dovlecei,in pergament
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor in sos de vin si usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite